070-768 78 60 info@uppdragspartner.com

UPPDRAGSPARTNER

Låt oss ta ansvar för din byggnadsprocess, från början till slut.

 

 

Vårt arbetessätt:

Vi är en erfaren projektledare och vårat arbetssätt bygger på att vi hela tiden ligger ett steg före i projekten. I skillnad mot vanliga byggprojekt där hela planeringen skall vara klar innan spaden sätts i marken så påbörjar vi de delar som går så fort som möjligt.
Detta resulterar i kortare projekttider och mindre slutkostnad. Vi spar dig med andra ord både tid och pengar.

Har du svårt att tro att detta kan vara möjligt? Kolla in våra nöjda referenskunder! 

Fördelarna är många för kunderna. I stället för att lägga allt på en stor och mäktig byggherre så får man ett stöd och fullständig hjälp i sitt projekt. I och med den stora kunskapsbas och det breda kontaktnät som finns inom Uppdragspartner blir arbetet effektivt och flexibelt. Detta gör att bygget kan starta mycket tidigare och även bli klarare snabbare.

Vi är inte så många anställda. Istället utnyttjar vi våra kontakter och köper in spetskompetens utifrån kundens speciella behov. Det blir billigare, man behöver färre konsulter och arbetet går mycket snabbare, säger Emil Eriksson.

Skillnaden är stor mot att anlita en byggherre. I och med Uppdragspartners arbetsmodell kan beställaren hela tiden framföra sina önskemål och det ger alltid ett bättre slutresultat. Det blir också lättare att anpassa arbetet så att kundens verksamhet blir så lite påverkad som möjligt. Detta har varit speciellt tydligt när Uppdragspartner arbetat med ombyggnationer av butiker i drift.

Vi har märkt att våra kunder verkligen uppskattar detta. Det blir mycket effektivare och det sparar energi och en hel del pengar, säger Emil Eriksson.

En byggledare att lita på!

 

 

byggledare